Din indkøbskurv er tom.

Søg

Sort/hvid print

Bestil sort/hvid print

 

Sort/hvid print kan benyttes til for eksempel breve, ark eller flyers. Du kan benytte os til helt almindelige kopiopgaver, eller når der skal bruges sort/hvid print til indhold i brochurer med omslag.


Valg af sort/hvid print

Vi har i skrivende stund to størrelser at vælge mellem: A4 og A5.

Af farver kan du vælge mellem: 1+0 og 1+1

Du kan også vælge mellem 2 eller 4 huller i dine sort/hvid print.


Almindelig levering eller skal det gå endnu hurtigere?

Hos Trykstuen vil du altid modtage dine produkter inden for 3 arbejdsdage, når vi først har modtaget din ordre. Vi kan selvfølgelig ikke garantere, at Post Danmark leverer til tiden, men vi kan love dig, at din pakke altid er på vej inden for de 3 førnævnte arbejdsdage.

Hvis du skal bruge produkterne så hurtigt som muligt, tilbyder vi også ekspreslevering. Så længe vi modtager din ordre inden klokken 12, vil vi sende pakken afsted samme dag, så du kan modtage den dagen efter – mod et mindre gebyr.


Få nyheder og gode tilbud med vores nyhedsbrev

Hvis du før har købt hos os, eller endnu ikke har købt men overvejer det, bør du skrive dig op til vores nyhedsbrev. Her vil du modtage gode tilbud og høre om nye ydelser og produkter vi kan tilbyde. Tilmelding til nyhedsbrevet kan gøres på alle sider, under listen over vores produkter i venstre side af skærmen.


Ring eller skriv til os, hvis du vil høre mere om vores sort/hvid print

Det kan være, at du gerne vil vide mere om kvaliteten af vores print, eventuelle tilbud ved store indkøb, eller noget helt andet. Hvad end der er tale om, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre ved at ringe til 96 88 22 87, eller sende en mail til [email protected].

Vi har telefontid mandag til torsdag fra klokken 08 til 16:30, og fredag fra klokken 08 til 14:00. 

Du kan også benytte vores kontaktformular, som du finder på denne side.