Din indkøbskurv er tom.

Søg

Tryk af brochure

Bestil brochure


Leder du efter en virksomhed, der kan klare tryk af brochurer i høj kvalitet?

Brochurer er en fast markedsføringsmetode for mange virksomheder. De kan blandt andet bruges til direct mail kampagner, gavekort, menukort, foreningsblade og meget mere. 


Fordelen ved at benytte digitalprint

Vi har valgt at fokusere på digitalprint i vores virksomhed. Der er flere grunde til, at vi har gjort det. Nogen af dem kan du læse nedenfor:


  • Digitalprint passer bedre til mindre oplag
  • Din tryksag er aktuel. Med digitalprint kan du printe aktuel markedsføringsmateriale fra den ene dag til den anden
  • Ingen dyre lageromkostninger


Hos Trykstuen har vi lovet kvalitet evig troskab. Når du sender os den fil der skal printes på et produkt, gennemgår vi den altid i top og bund for at være sikre på, at kvaliteten er helt i top. Hvis vi ikke synes at printet er i orden, printer vi det ikke. Det er din garanti for, at du kun vil få produkter fra os, der er af højeste kvalitet. Skulle dette ske, vil vi kontakte dig og sammen finde en løsning.


Få tilbud om tryk af brochure, samt andre produkter og ydelser med vores nyhedsbrev

Hvis du kunne tænke dig at være opdateret når det kommer til Trykstuen’s tilbud og nye produkter, skal du blot tilmelde dig vores nyhedsbrev. Tilmeldingsformularen – som kun er på en enkelt linje – er nem at finde. Vi har nemlig placeret den på alle vores sider, lige under listen over vores produkter i venstre side.


Kontakt os hvis du vil vide mere

Overvejer du at få udført tryk af brochure hos os? Hvis du kan svare ja til dét, er du velkommen til at kontakte os med alle de spørgsmål, du måtte have. Vi sidder klar ved telefonen fra 08 til 16:30 (08:00 til 14:00 om fredagen) og vores nummer er 96 88 22 87