Din indkøbskurv er tom.

Brevpapir med logo

Bestil brevpapir med logo


Leder du efter brevpapir med logo på? Det skulle selvfølgelig være et logo du selv bestemmer, for eksempel i form af et virksomhedslogo. 

Det ser bare bedre ud, hvis man som virksomhed kan fremvise så meget som muligt med eget logo på, inklusiv kontorartikler som brevpapir. 

Ligesom visitkort er en del af virksomhedens identitet, kan personaliseret brevpapir fungere på samme måde. Brevpapir kan også laves med perforation til giro.


Teknisk info

Brevpapirerne kommer i A4 format, på et 90 gram, hvidt offset papir. 

Da der er tale om et specielt produkt, vil leveringen tage 5 hverdage – i modsætning til 3 hverdage, som det tager for vores normale produkter – fra vi modtager ordren.

Brevpapir bliver trykt i 1+0, 2+0 og 4+0 farver, hvor 4+0 er det mest almindelige. Hos Trykstuen trykker vi i henholdsvis CMYK eller PANTONE. Hvis du er i tvivl om farverne på dit brevpapir, er du velkommen til at kontakte os. Kontaktinformationen finder du i bunden af denne side.


Skabeloner

I skrivende stund har vi 3 forskellige skabeloner til brevpapir, så du får en god idé omkring hvordan slutproduktet kommer til at se ud.

De tre skabeloner finder du her.


Hvad er Trykstuen?

Hos Trykstuen er vi specialister når det kommer til digitaltryk – vi er især gode til mindre oplag. Digitaltryk er nemt, hurtigt og leveres i en fantastisk kvalitet.

Vi lægger meget vægt på at have en god og konstruktiv dialog med vores kunder, så kontakt os endelig, hvis du skal have hjælp til en opgave inden for digitaltryk. Vi har gennem årene opbygget et rigtig godt kendskab til alle typer grafiske produkter, så du er altid i sikre hænder med os.

Ring på 96 88 22 87 eller send en mail til kontakt@trykstuen.dk, så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.