Din indkøbskurv er tom.

Digitalprint

 

Har du brug for digitalprint til din virksomhed, til et arrangement eller bare til brug i hjemmet?

Hos Trykstuen kan vi tilbyde dig højkvalitets digitalprint til rimelige priser. Vi har gennem årene opbygget en stor ekspertise inden for digitalprint, hvilket er din garanti for, at du altid får et gennemført produkt fra os.


Hvad er velegnet til digitalprint?

Digitalprint er blandt andet perfekt som markedsføringsmateriale. 

Hvis du repræsenterer en virksomhed, der skal have solgt et/en produkt/ydelse, eller hvis der er tale om et arrangement, som virksomheden gerne vil have fokus på, kan det rigtige digitalprint rette en masse blikke mod virksomheden.

Udover selve designet – som selvfølgelig skal passe til målgruppen – er det også vigtigt at det fysiske produkt er i ordentlig kvalitet. Det nytter ikke noget at have det flotteste design i Danmark, hvis det endelige resultat er en brochure eller en flyer med et grynet og pixeleret udseende – netop derfor er det vigtigt at få fat i nogen, der har styr på digitalprint.


Sådan foregår det

Du sender os en trykklar PDF eller Word-fil, som vi så går i gang med at bearbejde. Når vi er færdige med dine prints, sender vi dem til dig, altid inden for 3 arbejdsdage.

Vi stræber altid efter at levere vores produkter så hurtigt som muligt, og er der tale om en hastesag, kan vi også tilbyde ekspreslevering. 


Kontakt os hvis du vil vide mere

Hvis du har spørgsmål angående digitalprint, Trykstuen, eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre via mail, kontaktformular eller telefon.

Hvis du vil ringe til os, kan det gøres på 96 88 22 87. Vi sidder klar ved telefonen på følgende dage:

Mandag til torsdag fra klokken 08 til 16:30

Fredag fra klokken 08 til 14:00

Vores mail er: kontakt@trykstuen.dk, og vores kontaktformular kan du finde på denne side.