Din indkøbskurv er tom.

Digitaltryk


Har du brug for digitaltryk?

Hos Trykstuen er vi specialister i digitaltryk i mange forskellige størrelser.

Vi er åbne over for forespørgsler, så kontakt os endelig, hvis du har en opgave, du gerne vil have løst, men ikke er sikker på, hvordan det skal gøres – vi har et stort kendskab til alle typer grafiske produkter.


Hvad er digitaltryk?

Ordet digitaltryk refererer til en printmetode, der går ud på, at brugeren sender en digital fil – pdf, en billedfil, et Word dokument – til en printer, som så kan printe det ud i papirform. Moderne printere der benytter ink-jet og laser teknologi, går under kategorien digitaltryk.  Ved at benytte digitaltryk i stedet for den traditionelle printermetode, undgår man at skulle investere en masse penge i trykplader.

Digitaltryk har åbnet muligheden for at printe ”on the fly”. Det eneste man skal bruge er en digital fil. 


Sådan foregår processen

Det eneste du skal gøre, er at sende os en trykklar pdf-fil eller et Word dokument. Herefter vil vi udføre digitaltrykket, og du vil have dine tryksager inden for 3 arbejdsdage. Vi kan også tilbyde ekspreslevering – mod betaling – hvis der er tale om en hastesag. Vi stræber efter at være så leveringsdygtige som muligt, så du kan være sikker på at modtage din ordre inden for den aftalte tid.


Kontakt os for at høre mere om vores digitaltryk løsninger

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om hvad vi kan tilbyde af digitaltryk, eller hvis du har spørgsmål angående processen, Trykstuen eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os.

Vi sidder klar ved telefonen mandag til torsdag fra klokken 08 til 16:30. Om fredagen har vi åbent fra klokken 08 til 14:00.

Vores telefonnummer er 96 88 22 87

Du kan også sende os en mail på kontakt@trykstuen.dk, eller benytte vores kontaktformular, som du finder nederst på denne side.