Din indkøbskurv er tom.

Flotte visitkort

Bestil flotte visitkort


Leder du efter et sted der kan levere flotte visitkort til dig og din virksomhed? 

Hos Trykstuen designer vi dem ikke, – det lader vi dig om at gøre – til gengæld vil vi meget gerne transformere jeres digitale visitkort til et i levende live.

Der er 3 forskellige papirkvaliteter at vælge mellem: 300g offset, 300g silk eller 300g ensocoat.

Hos os kan du bestille visitkort med tryk på begge sider.

Skal du også bruge en holder til dine visitkort, kan du finde den på denne side.


Få tilbud om flotte visitkort, samt andre produkter og ydelser med vores nyhedsbrev

Hvis du kunne tænke dig at være opdateret, når det kommer til Trykstuen’s tilbud og nye produkter, skal du blot tilmelde dig vores nyhedsbrev. Tilmeldingsformularen – som kun er på en enkelt linje – er nem at finde. Vi har nemlig placeret den på alle vores sider, lige under listen over vores produkter i venstre side.


Skal det bare være en standard levering eller skal det gå endnu hurtigere?

Hos os vil du altid modtage dine produkter inden for 3 arbejdsdage, lige så snart vi har modtaget din ordre og har godkendt den i forhold til kvalitet. Vi kan selvfølgelig ikke garantere at Post Danmark leverer til tiden, men vi kan love dig at din pakke altid er på vej inden for de 3 førnævnte arbejdsdage.

Hvis du skal bruge produkterne så hurtigt som muligt, tilbyder vi også ekspreslevering. Så længe vi modtager din ordre inden klokken 12, vil vi afsende pakken afsted samme dag, så du kan modtage den dagen efter – mod et mindre gebyr.


Skriv eller ring til os

Hvis du altså har noget du gerne vil spørge om. Vi sidder klar ved telefonen 96 88 22 87 mandag til torsdag fra klokken 08:00 til 16:30 (08:00 til 14:00 om fredagen)

Du kan også sende os en mail. Det gør du på kontakt@trykstuen.dk