Din indkøbskurv er tom.

Flyers og løsblade

Bestil flyers og løsblade


Har du brug for flyers og løsblade til markedsføringsbrug?

Mange virksomheder benytter flyers og løsblade når de skal ud med et budskab i form af et nyt produkt, tilbud, eller noget helt tredje.

Nedenfor har vi beskrevet 3 gode eksempler på, hvad flyers og løsblade bliver brugt til.


3 eksempler på flyers og løsblade


Spisesedler 
Spisesedler – også kendt som løbesedler – er betegnelsen for en plakat af mindre størrelse, hvorpå man kan læse dagens fremhævede nyheder. Spisesedler ser man ofte foran kiosker, der sælger aviserne indenfor. Hos Trykstuen kan vi hjælpe dig med at få trykt spisesedler i høj kvalitet.

Kuvertfyld
Kuvertfyld bliver som regel sendt sammen med breve, fakturaer, kontoudtog og lignende. Fordelen ved kuvertfyld er at det er gratis at sende sammen med brevet, så længe man holder sig under portovægtgrænsen. Banker og forsikringsselskaber er gode eksempler på virksomheder der ofte sender kuvertfyld, ofte i form af tilbud på ydelser og lignende. Der kan også være tale om en nyhed fra virksomheden, en prisliste eller en opfordring.

Direct mail
En stadig populær måde at nå ud til kunder på er via direct mail. Skræddersyede – enten i form af segmentering eller helt privat, hvis der er tale om en meget vellidt eller profitabel kunde – breve er en god metode for virksomheder, når de skal have fat i kundens opmærksomhed. Her er flyers et godt middel, da direct mail breve som regel ikke fylder mere end en side (meget forskning peger på vi meget hurtigt mister opmærksomheden, så lange breve er ikke længere så populære som de engang var).

Kontakt os for at høre mere

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores flyers og løsblade, er du velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre ved at ringe til 96 88 22 87 eller sende en mail til kontakt@trykstuen.dk