Din indkøbskurv er tom.

Roll Up Banner, template + tips

Når man drager ud for at markedsføre sin virksomhed, produkt eller ydelser, så er det nemt at have en eller flere Roll Up bannere med sig. Bannerne støtter budskabet og de placeres bedst der hvor flest mennesker samles, eller der hvor de kigger hen.

 

 

 

Nem bestilling og kun 3 dages levering - KLIK HER

 

Sådan får du mest ud af dit Roll Up Banner

 

Her er fire tips til en bedre anvendelse af dit roll up banner

 

1. Messer. Er du på messe har du (typisk) 3x3 meter. De fleste sætter deres banner som supplement til de tre vægge og bidrager dermed kun, ved at være væg til den første væg. Dernede bagved er der ingen der ser dit budskab, måske dine farver, hvis du er heldig. Få indrettet din stand så dit banner står ude ved midtergang og eventuelt fungerer som en dør eller lille “afspærring”

2. Foredrag/undervisning: Holder du foredrag eller taler for store forsamlinger, så sæt dem konsekvent i midten og centralt for hvor du selv opholder dig. Jo mere de står bagved dig/jer, jo større påvirkning.

3. Forsamlinger: Sæt dine banner de steder, hvor der hele tiden er mange mennesker. Eller spot et sted, hvor der pludselig kan opstå store forsamlinger. 

4. Design-tips Sørg for at dit design er effektiv, ved at være nemt at forstå og få øje på. Mængden af information er alt-afgørende for hvor mange der opfanger dit budskab og derfor det samlede antal påvirkninger. Placer altid dit logo øverst.

 

Vores Roll op bannere anvendes typisk til konferencer, seminarer, salgsfremmende begivenheder, messer, pop-up butikker udstillinger og meget andet 

Vores rol-up bannere leveres som et udtrækkelige stativer, der vejer mindre end 5 kg og kan derfor NEMT tages med på farten og sættes op på få øjeblikke.

 

Gratis Roll-Up banner design

 

Har du helt styr på design og er her for detaljer om aflevering før tryk, så kan du downloade Trykstuens skabelon (tilgår), med de rigtige mål og guides til design. Templaten er klar til eksport og indeholder de oplysninger der bruges i tryk-processen.

 

Størrelse 84,1 x 210 cm(effektivt 200). Hent inspiration til design på Pinterest - klik her

 

Du kan også gratis downloade design til din Roll up, og tilpasse dem med dine farver og tekst. Du kan eksempelvis bruge Freepik.com som har udvalgte design du frit kan anvende. Der er mulighed for at downloade PSD og Vector-filer. Bliv inspiret og download dit roll up design her