Din indkøbskurv er tom.

Skriveblok med logo

Bestil skriveblok

Leder du efter en skriveblok med logo på? Det skulle selvfølgelig være et logo, du selv bestemmer, for eksempel i form af et virksomhedslogo. 

Det ser bare bedre ud, hvis man som virksomhed kan fremvise så meget som muligt med eget logo på, inklusiv kontorartikler som skriveblokke. 

Ligesom visitkort er en del af virksomhedens identitet, kan en skriveblok fungere på samme måde.


Andre muligheder end bare en skriveblok med logo

Du kan også vælge at få smidt en adresse på skriveblokken, eller noget helt andet. Hvis du kunne tænke dig at vide mere om hvad du kan få printet på skriveblokken, er du velkommen til at kontakte os. Kontaktinformationen finder du nederst på siden.

Skriveblokken kan laves med linjer, tern, eller helt blank i følgende størrelser: A6, A5 og A4.


Hvem er vi?

Hos Trykstuen producerer vi alt inden for digitalprint til både private og erhverv. Hos os er ingen opgave for lille eller stor, så kom gerne til os, hvis du skal have lavet et enkelt eksemplar af et af vores produkter, eller hvis du har brug for en avanceret løsning til din virksomhed. 

Vi er stolte af at have mange kunder, men vi har altid plads til flere. I vores kundekreds er der blandt andet private virksomheder, offentlige kontorer, studerende og håndværkere (der ofte benytter storformat tegninger til projekter)

Som skrevet ovenfor så hjælper vi gerne med alle slags printopgaver. Vores kunder kan altid forvente god service, god kvalitet og levering til den aftalte tid.