Din indkøbskurv er tom.

Storformatprint

Bestil storformatprint


Er du i gang med et projekt, der kræver storformatprint i form af plakater eller lignende?

Storformatprint er oplagt, hvis du gerne vil skabe synlighed. Mange virksomheder benytter denne form for markedsføring, når der er et nyt produkt på markedet, eller de har et godt tilbud, som de er sikre på, at folk vil gå efter – det er svært for forbipasserende at ignorere et reklamebudskab i form af et storformatprint. 

Det kan også være, at du har brug for printet derhjemme på væggen. Idolplakater, finurlige reklamer, malerier i et stort format og lignende er alle ting, som man kan have hængende i ens hjem. Et sjovt billede i storformatprint er en underholdende gaveidé til fødselarer. 


Sendt afsted og modtaget inden for 3 arbejdsdage

Hvis du vælger at få lavet dit storformatprint hos os, vil der kun gå 3 arbejdsdage fra det tidspunkt, vi har modtaget din ordre, til vi sender det fysiske produkt tilbage til dig.

Hvis der er tale om en hasteordre, kan vi også hjælpe dig med det. Vi tilbyder ekspreslevering – for et lille ekstragebyr – til vores travle kunder. Så længe vi modtager dén fil, du have printet inden klokken 12, vil du modtage dit produkt næste dag.


Ring eller skriv til os

Hvis du har spørgsmål angående storformatprint, Trykstuen, eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre via mail, kontaktformular eller telefon.

Hvis du vil ringe til os, kan det gøres på 96 88 22 87. Vi sidder klar ved telefonen på følgende dage:

Mandag til torsdag fra klokken 08 til 16:30

Fredag fra klokken 08 til 14:00

Vores mail er: kontakt@trykstuen.dk, og vores kontaktformular kan du finde på denne side.