Din indkøbskurv er tom.

Tryk af foldere

Bestil foldere


Har du brug for et sted, der tilbyder tryk af foldere til din virksomhed?

Foldere kan bruges til mange ting. Oftest bliver den brugt som markedsføringsmateriale fra alle slags virksomheder, både store og små. Hvis du læser med nedenfor, kan du se, hvad foldere blandt andet er gode til.


3 områder der kan blive forbedret med foldere

Hvis du er i en af de brancher, der arbejder med nedenstående punkter, er du sikkert allerede klar over hvorfor foldere er en god investering, men det er altid godt at blive opfrisket.


Kampprogram til sport

Hvad end der er tale om en håndboldkamp i Herning, fodbold i PARKEN, eller golf i Marbella, ser kampprogrammer som regel ens ud. De bliver lavet på foldere, der er billige at producere og nemme at dele ud. Hvis du er ansvarlig for at promovere eller informere omkring sport, er foldere en god idé.


Menukort

Noget som langt størstedelen af restaurantejere er klar over. En restaurant uden menukort er som at se en 3D film uden at få overrakt 3D briller – tingene hører sammen. Nogle restauranter vælger at have billeder af maden, andre vælger den minimalistiske vej ved kun at bruge en kort tekst til hver ret. Begge dele er selvfølgelig mulige at få trykt hos os.


Brochurer

De lokale supermarkeder er glade for at sende deres tilbudsavis ud til potentielle kunder. Byggemarkeder, autoforhandlere, pizzeriaer og lignende gør det samme. Den lave pris for folderen samt dens tiltrækningskraft (hvis den vel og mærke er blevet designet ordenligt) gør at folderen stadig er populær i dag.


Kontakt os for at høre om vores tryk af foldere

Hvis du har spørgsmål omkring vores foldere, digitaltryk, eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre ved at ringe til 96 88 22 87, eller sende en mail til kontakt@trykstuen.dk