Din indkøbskurv er tom.

Tryk af hæfter

Bestil hæfter


Søger du efter en virksomhed, der kan levere tryk af hæfter i høj kvalitet?

Hos Trykstuen har vi opbygget en god erfaring, når det kommer til at levere hæfter med højkvalitets tryk på. Når du bestiller hos os, går der maks 3 arbejdsdage – når vi har modtaget ordren – til du står med dit produkt i hånden. Du har også mulighed for at bestille ekspreslevering – mod et mindre gebyr – hvis det skal gå hurtigt. Ved ekspreslevering sender vi ordren samme dag, så længe vi har modtaget det vi skal printe fra dig, inden klokken 12.

Læs med nedenfor, hvis du kunne tænke dig at vide mere om vores produkter.


Størrelse og kvalitet

Når du bestiller tryk af hæfter hos os, har du selvfølgelig flere valgmuligheder når det kommer til størrelse og kvalitet. Vi kan blandt andet tilbyde hæfter i følgende størrelser: A4, A5 og 21x21. Angående kvaliteten kan vi i skrivende stund tilbyde: 90g offset, 140g offset, 130g silk, 170g silk.

Hvis du har spørgsmål angående vores størrelser og kvaliteten af vores hæfter, er du velkommen til at kontakte os. Det gælder også, hvis du har forespørgsler efter andre størrelser og i en anden kvalitet. Sammen skal vi nok finde den rigtige løsning.


Hvem er vi?

Trykstuen består af en flok medarbejdere, der alle er vilde med god design. For os er det vigtigt, at vi altid er 100% inde i sagerne, når det handler om vores produkter og ydelser; ellers ville vi jo ikke kunne tillade os at rådgive andre. 

Vi er meget opmærksomme på kvaliteten af din ordre. Hvis vi mener, at der er åbenlyse fejl i den fil, du sender os, – det kan være at opløsningen er for lav eller at filen er delvist korrupt – kontakter vi dig altid og får sammen fundet på en løsning. Vi kunne aldrig finde på at printe noget, der ikke resulterer i et produkt af høj kvalitet.