Byggetegninger

Priser for str. A0, A1 og A2
1-10 stk. 75 kr./stk.
Over 10 stk. 50 kr./stk.

Skal du i gang med et stort projekt, der kræver tydelige byggetegninger?

Hos Trykstuen ved vi, hvor vigtigt det er for alle, der er involveret i bygningsprocessen at have fat i bygningstegninger, der er af så høj kvalitet som muligt. Udtørrede blækstreger og en dårlig opløsning kan gøre arbejdet besværligt, især hvis byggetegningerne skifter mellem mange hænder undervejs.

Du vil muligvis kunne finde det billigere andre steder, men resultatet vil blive en byggetegning i lavere kvalitet i forhold til, hvad du ville få hos os. Hos os betaler du for kvaliteten af dit produkt, den hurtige levering, og den store ekspertise inden for alt, der har med digitalprint at gøre. Vi vil aldrig levere et produkt, som vi ikke selv føler, er af tilstrækkelig høj kvalitet.

BESTIL NU OG FÅ SENDT DINE BYGGETEGNINGER INDEN FOR 3 ARBEJDSDAGE
Hvis du vælger at få lavet dine bygningstegninger hos os, vil der kun gå 3 arbejdsdage fra det tidspunkt, vi har modtaget din ordre, til vi sender det fysiske produkt tilbage til dig.

Hvis der er tale om en hasteordre, kan vi også hjælpe dig med det. Vi tilbyder ekspreslevering – for et lille ekstragebyr – til vores travle kunder. Så længe vi modtager dén fil, du have printet inden klokken 12, vil du modtage dit produkt næste dag.

KONTAKT OS FOR AT HØRE MERE OM, HVAD VI KAN TILBYDE AF BYGGETEGNINGER
Hvis du er i tvivl om noget i forbindelse med dine byggetegninger, er du velkommen til at ringe eller skrive til os. Vores dygtige medarbejdere sidder klar ved telefonen mandag til fredag fra klokken 08 til 16:30 (08 til 14:00 om fredagen)

Vores telefonnummer er 96 88 22 87

Du kan også sende os en mail i stedet. Det gør du på vores mailadresse: mail@trykstuen.dk

Sidst men ikke mindst har vi også en kontaktformular. Den finder du på denne side.

VI LOVER: God service – Gode priser – Hurtig levering – Høj kvalitet

Har du brug for et specialformat?

Har du brug for et format der ikke findes på dette produkt, kan du sende en forespørgelse på et special produkt lige her: