VI LOVER: God service – Gode priser – Hurtig levering – Høj kvalitet

VI LOVER: God service – Gode priser – Hurtig levering – Høj kvalitet

Sort/hvid print

Sort/hvid print kan bruges til f.eks. breve, flyers eller ark. Der kan være tale om helt almindelige kopiopgaver eller indhold til brochurer med omslag.

Vælg antal stk.

Huller

Dine oplysninger / kommentarer

Upload dine filer

Træk og slip, eller klik Vælg filer Tillader: PDF

Total 0,00 kr. Eksklusiv moms

VI LOVER: God service – Gode priser – Hurtig levering – Høj kvalitet

Beskrivelse

Sort/hvide print kan bruges til f.eks. breve, flyers eller ark med tryk på en eller begge sider.

Der kan være tale om helt almindelige kopiopgaver eller indhold til brochurer med farvet omslag.

Printes på 80 g offset papir i A4 format.

Leveringstid: 3 dage fra ordre

Har du brug for et specialformat?

Har du brug for et format der ikke findes på dette produkt, kan du sende en forespørgelse på et special produkt lige her:

Kopi og print sort/hvid

Sort/hvid print kan benyttes til for eksempel breve, ark eller flyers. Du kan benytte os til helt almindelige kopiopgaver, eller når der skal bruges sort/hvid print til indhold i brochurer med omslag.

Valg af sort/hvid print

Vi trykker kun i A4 på 80 g kopipapir. Af farver kan du vælge mellem: 1+0 ( sort print 1 side) og 1+1 (sort print på 2 sider).

Du kan også vælge mellem 2 eller 4 huller i dine sort/hvid print.

Nem bestilling: indtast dine data, upload din fil(er) vælg antal tryk

Almindelig leveirng eller skal det gå endnu hurtigere?

Hos Trykstuen vil du altid modtage dine produkter inden for 3 arbejdsdage, når vi først har modtaget din ordre. Vi kan selvfølgelig ikke garantere, at Post Danmark leverer til tiden, men vi kan love dig, at din pakke altid er på vej inden for de 3 førnævnte arbejdsdage.

Hvis du skal bruge produkterne så hurtigt som muligt, tilbyder vi også ekspreslevering. Så længe vi modtager din ordre inden klokken 12, vil vi sende pakken afsted samme dag, så du kan modtage den dagen efter – mod et mindre gebyr.

Trykkeriet er centralt placeret i et af Hernings industrikvarter

Trykkeriet har til huse på Platanvej i Herning. Centralt placeret i et af Hernings industrikvartere gør at igangsætning og aflevering af opgaver kan ske inden for meget kort tid. Udstyr af høj kvalitet og med høj driftsikkerhed sikrer en god totaloplevelse. Og det er ikke for sjov at trykkeriet har det bedste udstyr. Vores kunder skal være sikker på den gode kvalitet og at vi levererden bedste løsning. Udstyret gør trykkeriet specialister i små oplag og det bliver muligt at modtage tryksager fra dag til dag.

VI LOVER: God service – Gode priser – Hurtig levering – Høj kvalitet

Modtag et testprint

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent ut dignissim odio, vitae pellentesque lectus. Donec eu arcu eget massa volutpat gravida ut a dui. Pellentesque in lectus non nibh porttitor placerat sit amet eget neque.