Din indkøbskurv er tom.

  • Tryksuten 2
  • Tryksuten 2
  • Tryksuten

Om Os fra Trykstuen.dk 

HVEM ER VI OG HVAD STÅR VI FOR

Trykstuen er specialister i digitaltryk, vi er specielt rigtig gode til mindre oplag. Vi står altid klar til at løse opgaverne for netop dig.

Digitaltryk er nemt, hurtigt og leveres i en fantastisk kvalitet. Send os en trykklar pdf-fil, eller en word-fil, og vi leverer dine tryksager inden for 3 dage – eller hurtigere, hvis der ønskes ekspreslevering.

Vi sætter stor pris på dialog med vore kunder, så kontakt os endelig, hvis der er opgaver, vi kan være med til at løse – vores kendskab til tryksager, print og grafiske produkter er stor. Ring til os på 96 88 22 87 hvis du har spørgsmål

Trykstuen producerer alt inden for digitalprint – fra små helt almindelige standard opgaver, til de større avancerede løsninger.

Vi har i forvejen rigtig mange kunder, men vi har plads til flere. Vores kunder er f.eks. private virksomheder, offentlige kontorer, håndværkere (storformat tegninger), studerende (opgave print).

Vi hjælper gerne vores kunder med alle typer print opgaver.

Trykstuens personale er opmærksom på kvaliteten – hvis vi mener, der er åbenlyse fejl i det modtagne job, kontakter vi kunden inden print. Det lover vi!

Trykstuen har en stærk kultur – kombineret med humor og teknisk indsigt – vi er glade mennesker, der møder hver dag med et smil – klar til at løse dagens opgaver. Vi elsker tilfredse kunder, så er det dejligt at møde på arbejde, hver dag.

Vores sortiment og de digitale/offset muligheder er langt større end vi kan vise på vores hjemmeside – men kontakt os endelig, hvis du har en opgave, som vi kan være behjælpelige med.


VI LOVER: god service - gode priser - hurtig levering - høj kvalitet

 

Trykstuen og GRC Graphic House går hånd i hånd – og der løses hver dag masser af grafiske opgaver. Har I brug for hjælp til grafisk layout og opsætning, så er vores specialister klar til det.

GRC og Trykstuen er virksomheder med rigtig mange år på bagen – faktisk er det 117 år siden, vi begyndte…