VI LOVER: God service – Gode priser – Hurtig levering – Høj kvalitet

VI LOVER: God service – Gode priser – Hurtig levering – Høj kvalitet

Brevpapir/faktura

Få lavet dit eget brevpapir med logo til den daglige korrespondance, fakturering eller direct mail kampagner. Kan laves med giro-perforering. Brevpapir indtil 2000 stk. bliver digital printet, oplag herover offset tryk.

Vælg antal stk.

Dine oplysninger / kommentarer

Upload dine filer

Træk og slip, eller klik Vælg filer Tillader: PDF

Total 0,00 kr. Eksklusiv moms

VI LOVER: God service – Gode priser – Hurtig levering – Høj kvalitet

Beskrivelse

Få lavet dit eget brevpapir/faktura til den daglige korrespondance eller til fakturering.
Format: A4

90 gram hvidt offset papir.
Der kan også leveres med giro-perforering til brug for faktura/kontoudtog.

Leveringstid: 5 hverdage fra ordre

Brevpapir trykt i 1+0, 2+0 og 4+0 farver, hvor 4+0 er det mest almindelige. Vi trykker i hhv. cmyk eller pantone. Hvis du er i tvivl om farverne på dit brevpapir, så kontakt os på tlf. 96 88 22 87 eller kontakt@trykstuen.dk og vi vender tilbage.

Offsettryk på 90 gram hvidt offset papir.

Der kan også leveres med giro-perforering til brug for faktura/kontoudtog.

Benyt vores skabeloner.

VariantSlutformatDesignformat 
A4 grundskabelon A4 (210 x 297 mm) A4 +3mm (216 x 303 mm) Download
A4 Giro FIK 751 Manuel udfyldelse Download
A4 Giro FIK 752 Maskinudfyldelse Download

Har du brug for et specialformat?

Har du brug for et format der ikke findes på dette produkt, kan du sende en forespørgelse på et special produkt lige her:

Brevpapir med logo

Leder du efter brevpapir med logo på? Det skulle selvfølgelig være et logo du selv bestemmer, for eksempel i form af et virksomhedslogo.

Det ser bare bedre ud, hvis man som virksomhed kan fremvise så meget som muligt med eget logo på, inklusiv kontorartikler som brevpapir.

Ligesom visitkort er en del af virksomhedens identitet, kan personaliseret brevpapir fungere på samme måde. Brevpapir kan også laves med perforation til giro.

Teknisk info

Brevpapirerne kommer i A4 format, på et 90 gram, hvidt offset papir.

Da der er tale om et specielt produkt, vil leveringen tage 5 hverdage – i modsætning til 3 hverdage, som det tager for vores normale produkter – fra vi modtager ordren.

Brevpapir bliver trykt i 1+0, 2+0 og 4+0 farver, hvor 4+0 er det mest almindelige. Hos Trykstuen trykker vi i henholdsvis CMYK eller PANTONE. Hvis du er i tvivl om farverne på dit brevpapir, er du velkommen til at kontakte os. Kontaktinformationen finder du i bunden af denne side.

Skabeloner

I skrivende stund har vi 3 forskellige skabeloner til brevpapir, så du får en god idé omkring hvordan slutproduktet kommer til at se ud.

De tre skabeloner finder du her.

Hvad er Trykstuen.dk?

Hos Trykstuen er vi specialister når det kommer til digitaltryk – vi er især gode til mindre oplag. Digitaltryk er nemt, hurtigt og leveres i en fantastisk kvalitet.

Vi lægger meget vægt på at have en god og konstruktiv dialog med vores kunder, så kontakt os endelig, hvis du skal have hjælp til en opgave inden for digitaltryk. Vi har gennem årene opbygget et rigtig godt kendskab til alle typer grafiske produkter, så du er altid i sikre hænder med os.

Ring på 96 88 22 87 eller send en mail til kontakt@trykstuen.dk, så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

VI LOVER: God service – Gode priser – Hurtig levering – Høj kvalitet

Modtag et testprint

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent ut dignissim odio, vitae pellentesque lectus. Donec eu arcu eget massa volutpat gravida ut a dui. Pellentesque in lectus non nibh porttitor placerat sit amet eget neque.